Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Тип климатик Стенен сплит
Инверторен  Да
On/off климатик  Не
Максимален капацитет на охлаждане (kW) 7.1 kW
Максимален капацитет на отопление (kW) 8.1 kW
Енергиен клас при охлаждане A
Енергиен клас при отопление A
Ширина 99.8 см
Височина 32 см
Дълбочина 22.8 см
Тегло 14 кг

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

-Оригинална почистваща въздушна плазма-почиства ефективно въздуха в стаята. Частиците на прахта се събирани старателно от електростатичен филтър и миризмата е подтисната и разложена от многобройни йони. Плазменият модул е с ниско аeродинамично съпротивление, сравнен с използваните досега филтри и ефективността на почистване е голяма. Праховите частици, наелектризирани отрицателно от филтъра генериращ йони се улавят от електростатичния и активен дезинфектиращ и дезодориращ филтър. Миризми, като от цигарен дим, ц ветен прашец, домашен прах, кухненски боклук, човешкото тяло и от домашни животни се премахват чрез разлагане от генерирания озон. -Вътрешното изсушаване на топлообменника предотвратява образуването на бактерии и лоша миризма. -Този модел е снабден с вътрешна изсушаваща функция. След като се изключи климатизатора започва операция по изсушаване вътре в него.

Плазмен въздухопречиствател, бързо премахващ малки частици прах и миризма. Събира мръсотия като животинска козина и пърхот, домашен прах, цигарен дим, ларви, почвени спори, полени. Поглъща миризми като цигарен дим, животински миризми, други неприятни миризми. Функцията за вътрешно изсушаване спира развитието на плесенни гъбички и лоши миризми. По този начин се постига висока ефективност и въздухът винаги е чист.

Плазмен модул
Плазменият модул пречиства преминаващия през климатизатора въздух. Намалява съдържанието на прах, благодарение на статичното електричество. Преминавайки покрай силното електростатично поле, прахта се привлича и задържа в плазмения модул. За освежаването на въздуха, като неутрализира и премахва лошите миризми, се грижи генераторът на отрицателно заредени частици - аниони. В окомплектовката се съдържа освен плазменият модул и анти-бактериален филтър, който е със слабо въздушно съпротивление.

Събиране на: домашен прах/козина от домашни любимци/цигарен дим/полени/плесенни спори и други.
Абсорбиране на миризми от: цигарен дим/домашни любимци. кухненски миризми/пот и телесни миризми и други.

Вътрешно изсушаване и плазмен модул:
Този модул е снабден с функцията "вътрешно изсушаване". След спиране на климатизатора от дистанционното управление можете да стартирате тази функция. Плазменият модул се активира като елимнира насъбралите се бактерии и стерилизира вътрешността на тялото чрез генерирания озон и аниони.

Покрито с капчици
По време на работа е нормално да се събере конденз във вътрешното тяло. Този конденз е влага, която е благоприятна среда за развитие на бактерии.
След спиране на работа, стартирайте вътрешното изсушаване и стерилизиране на климатизатора, единствено чрез натискане на бутона COIL DRY на дистанционното управление.

Премахване на влага
Изсушаването трае около 15 минути.
"Вътрешното изсушаване" и "елиминиране на бактерии чрз озон" запазва вътрешността на климатизатора чиста и стерилна през цялото време. Ето защо климатизаторът е винаги чист и поддържа висока ефективност на работа.

Неутрализиране на бактериите
Стерилизиращото действие на озона е около 15 минути.

Тиха работа

Лесна поддръжка
Лесна поддръжка и винаги чисто. Пряк достъп до всеки компонент допринася за бърза и лесна профилактика. С едно движение може да се премахне лицевия панел.

Работа при ниски температури

Високата ефективност на компресора и новодобавените сензори за мониторинг на фреоновата температура правят възможно по-прецизния контрол и адекватна реакция на инверторната система, за да осигури нормална работа при ниски температури. Продукт известен още и като ASYB 24 LDC, ASYB 24LDC, ASYB24 LDC
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^